Airbrush pisztolyok, kompresszor
Linkek:

3 Literes levegőtartály AD228 kompresszor
AD238 kompresszorrá való átalakításhoz.

Szeretném felhívni figyelmed arra a tényre, hogy a termékről magam készítettem a fotókat. Így biztos lehetsz abban, hogy vásárlás esetén konkrétan a képeken látható terméket fogod tőlem megkapni.
Kattints a képekre a jobb láthatóságért!

Airbrush kompresszor

A 3 literes levegőtartály felszerelésével az AD228 tartálynélküli kompresszorokat lehet  az AD238 tartályos kompresszorral megegyező kompresszorrá fejleszteni.

Az átépítést elsősorban azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek idő közben beszerzett levegővel működő eszközeikhez kevésnek bizonyul a már megvásárolt AD228 kompresszor levegő szállítása.
Az AD228 kompresszor mindaddig megfelelő, míg nincs szükségünk nagyobb levegő mennyiségre, mint amit a motor folyamatosan előállít, ez nagyjából 23 liter / perc felel meg.
Nagyobb levegő igényű pisztolyoknál, mint a választékunkban is szereplő AD370 0,8mm fúvókával, ez a levegőmennyiség kevés.
A tartály felszerelésével a probléma áthidalható, de azt tudnunk kell, hogy a kompresszor motorjának teljesítménye, illetve a levegő szállítása nem növekszik.
Inkább arról van szó, hogy a tartályba előre betermelt percenkénti 23 liternyi levegő sokkal rövidebb idő alatt is kinyerhető, mint annak beletermelésére volt idő.
Így abban az esetben, ha a puffer tartályból nem folyamatosan vesszük le a levegőt, teljesítmény növekedést érzékelhetünk.

Tehát ha a kompresszor motorja 1 percen át 23 litert termel a tartályba, fél percig használhatjuk a levegőt úgy, hogy az megegyezik majd egy 46 liter percenkénti szállítású kompresszoréval.

Ezen túl a tartályban ideiglenesen bezárt levegőben lévő párának van ideje kondenzálni, így a csőben kevesebb kondenzációt tapasztalhatunk. Biztosan mindenki tapasztalta már a kártékony festményre fröccsenő vízcseppeket.

Felszerelése:
Természetesen minden ügyfelünknek ingyenesen felszereljük a tartályt, de házilag is biztonsággal egyszerűen összeszerelhető a hozzá kapott szerelvények segítségével.
A szereléshez szükséges összes tartozék megtalálható a tartály dobozában, így csak villáskulcs, és teflon szalag szükséges az összeépítéshez.

Ára: 9000.-

Amit még kínálunk:
Garancia, alkatrészutánpótlás, szakmai tanácsadás, ingyenes használat/karbantartás oktatás, online ügyfélszolgálat egész nap.

A szállítással, és a fizetéssel kapcsolatban:
A küldési díj csupán a posta által felszámolt költséget jelenti,
csomagolási, és egyéb költségek nem kerülnek felszámításra.

Utalást követő küldés, és utánvétel (postásnak fizetsz) egyaránt lehetséges,
az ehhez kapcsolódó pontos díjakat a www.posta.hu oldalon találod.
Jelenleg utánvéttel 1.730.-

Továbbá lehetőség van a személyes átvételre, kipróbálásra, és a készpénzes fizetésre Alsónémedin (Bp-től délre 8 km)!

Ha délután 2 óráig a terméket megrendeled, már másnap délelőtt nálad lehet az új tartályod!

Elérhetőségeim: (Pap László)

 

Postacím:
Alsónémedi
Széchenyi u. 37
2351

Tel.: 06-30-263-15-01

Email: lszlp2625@gmail.com

 


GPS Koordináta:
N47.3172475 E19.1509510
Skype: pap.laszlo76
MSN: ha-sln@freemail.hu
ICQ: 452813159
Yahoo Messenger: LszlPap


Szerkesztő: Pap László Email: lszlp2625@gmail.com