Baraka Vulkántúra 2007
Airbrush pisztolyok, kompresszor

Utazásaim:
Maldív-szigetek
Marokkó busszal
Jordánia
Vulkántúra
 
 
Linkek:
 
 
Dél-Olasz vulkántúra Barakával

2004-ben már utaztunk a Barakával, mely utazás során 3 nagyszerű hetet töltöttünk Marokkóban. A kalandos út során szerzett kellemes tapasztalatok emlékére úgy gondoltuk vállalkoznánk egy hasonló túrára. A Dél-Olasz vulkántúráról már sok jót hallottunk útitársainktól, és mivel érdekelnek bennünket az ilyen természeti látnivalók, úgy döntöttünk 2007-ben megmásszuk az Etnát, beletekintünk a Vezúv kráterébe, és felmászunk a Strombolira egy kis lávafotózásért.

Sajnos a Stromboli lávafotózás nem jött igazán össze, mert a vulkán úgy gondolta nem mutatja meg nekünk a parazsat. Viszont láttuk Nápolyt, felmásztunk a Vezúv kráterperemére, fürödtünk éjjel a tengerben, megmásztuk a félelmetes Etnát, szagoltuk a kénes gőzöket Vulcanon, úsztunk át sötét barlangon, küzdöttünk az ár ellen jéghideg patakban, és csöveztünk Stromboli tengerpartján.

Köszönet az utastársaknak, a nagyszerű túravezetőknek, és persze a Barakának a fergeteges élményekért!Részletes beszámolókért és fotókért válassz a következő helyszínek közül:

<Nápoly> <Vezúv, Herculaneum> <Solfatara, Mascali> <Taormina, Castelmola>
<Etna
> <Cefalu> <Vulcano> <Lipari> <Stromboli> <Capri>

 
Szerkesztő: Pap László Email: lszlp2625@gmail.com